Kinderen willen graag leren. Maar soms lukt het niet. Dit kan allerlei redenen hebben. Als het niet lekker loopt op school is het in eerste instantie de leerkracht die meedenkt over de juiste ondersteuning en inmiddels misschien al van alles heeft geprobeerd. Helaas heeft de leerkracht een klas vol kinderen en dus niet altijd voldoende tijd en middelen om jullie kind exact dat te geven wat hij nodig heeft. Misschien is ook de IB van school al ingeschakeld om samen met jullie te zoeken naar wat het kind nu werkelijk nodig heeft. Maar ondanks alle inzet wil het nog niet altijd lukken. De juiste hulp wordt niet gevonden of er is te weinig tijd beschikbaar, te weinig hulpmiddelen of niet de juiste persoon of juiste kennis aanwezig om jullie kind op school de juiste begeleiding te bieden.

Maar dan staat Coaching & Leren voor u klaar!

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wendy Elie

Tel: 06-51809089

Email: wendy@coachingenleren.nl