Meer- of hoogbegaafd?

Vaak horen we mensen zeggen dat kinderen die meer- of hoogbegaafd zijn het lekker makkelijk hebben op school. Ze halen toch goede punten? Ze zijn toch zo slim? Alle ouders, leerkrachten en andere mensen die te maken krijgen met hoogbegaafde kinderen die weten wel beter. Juist deze kinderen kunnen snel vastlopen in hun ontwikkeling. Ze zijn extra gevoelig waardoor ze soms sneller overprikkeld raken. En hoe lastig is het voor ze dat ze niet altijd op hetzelfde niveau functioneren als hun klasgenoten. Zowel sociaal emotioneel als cognitief, maar ook hun levenshouding kan heel anders zijn.

Bij coaching & leren gaan we kijken waar het kind op vastloopt. Waar liggen zijn of haar behoeften? Welke hulpvraag hebben zij? Samen gaan we op zoek naar de behoeften van jullie kind. We stellen een doel en gaan daar snel en praktisch mee aan de slag. Ook dubbel-, of trippel bijzondere kinderen, dropouts of kinderen met complexe vragen zijn welkom bij mij.

Heeft u vragen over meer- en hoogbegaafdheid of over de begeleiding die ik bied, dan nodig ik u uit om telefonisch contact met mij op te nemen. Begeleiding kan zowel in de praktijk als op school plaatsvinden.