Afgelopen jaren is er zoveel veranderd voor Coaching&Leren dat het ook echt nodig is om de website aan te passen. Wat is er veranderd?

  • Expertise is uitgebreid. Kinderen die meer- of hoogbegaafd zijn, zijn nu ook van harte welkom bij mij.
  • Nieuwe interventietools zoals tafelopstelling met playmobil. Zo krijgt iedereen de kans om zijn verhaal op de juiste manier te kunnen vertellen en te laten zien.
  • Gespecialiseerd in rouw en verlies voor kinderen. Voor kinderen die te maken krijgen met de dood of een andere verlies ervaring zoals een scheiding tussen ouders.
  • Veel meer ervaring. Coaching&Leren bestaat inmiddels al 9 jaar. In deze jaren heb ik ontzettend veel kinderen gezien in mijn praktijk en op de scholen waar ik ook een paar dagen kind de week leerlingen begeleid. De waarde en ervaring hiervan is niet in woorden uit te drukken.

Naast deze vernieuwing blijf ik natuurlijk doen waar ik gewoon goed in ben en wat ik al jaren doen: Kinderen helpen die vastlopen op school!

Er wordt momenteel hard gewerkt aan deze website. Nog niet alle informatie is (correct) zichtbaar. Mocht u meer informatie over wat Coaching & leren kan bieden dan mag u altijd mailen naar: wendy@coachingenleren.nl of bellen naar: 06-51809089

Excuses voor het ongemak.