Coaching

Faalangst, slechte weerbaarheid, geen motivatie, verkeerde werkhouding…. allemaal even vervelend. Als u merkt dat uw kind het spannend vindt om naar school te gaan of misschien wel helemaal niet meer naar school zou willen gaan of ineens slecht cijfers haalt,  dan is het tijd om actie te ondernemen.

Kindercoaching is een laagdrempelige manier om kinderen hierin te begeleiden. In een veilige omgeving werken we aan het zelfvertrouwen wat vaak aan het begin staat van bovengenoemde problemen. Je zal eerst in jezelf moeten geloven alvorens je de rest van de wereld aan kan. Dit doen we d.m.v. spelletje, praten, bewegen en/of creativiteit. We kiezen dat, wat het beste bij het kind past.

Vanuit een stevig zelfbeeld gaan we verder werken. Hoe het traject exact verloopt is afhankelijk van de aard van het probleem. Kindercoaching is een kortdurend traject. We spreken niet van te voren af hoe vaak uw kind moet komen. Voor sommige kinderen zijn 3/4 sessies voldoende terwijl andere, afhankelijk van persoonlijkheid en aard van het probleem, er 8/9 nodig zullen hebben. Een sessie duurt een uur en de kosten daarvan zijn €69,-

Ik nodig ouders altijd uit om de laatste 5 minuten erbij te komen zitten zodat we kunnen vertellen wat we hebben gedaan en wat in de volgende sessie centraal zal staan.

Neem contact op voor meer informatie.

Wendy Elie
Tel: 06-51 80 90 89
wendy@coachingenleren.nl

Of via onderstaand contactformulier: