Open praktijkdag Uden 13 oktober 2019

Op 13 oktober 2019 is er weer een Open praktijkdag in Uden. En natuurlijk doe ik daar, als medeorganisator, ook aan mee!

Het programma:

  • Van 11.00u tot 13.00u: staat in het teken van faalangst. 

Heeft uw kind last van black outs? Raakt hij in paniek als hij onverwachts een beurt krijgt? Is hij bang om fouten te maken, uitgelachen of niet geaccepteerd te worden? Dan heeft uw kind misschien wel faalangst.

Hoe zou het zijn als hij zijn faalangst kan overwinnen? Dat kan!!

Bij Coaching & Leren begeleid ik regelmatig kinderen met faalangst. D.m.v. spel, creatief, natuur, bewegen en praten werken we aan het zelfvertrouwen, de mindset en weerbaarheid.

Wilt u hier meer over weten kom dan tijdens de Open praktijkdag Uden binnen lopen.

Schrijft u deze dag uw zoon of dochter in voor begeleiding bij Coaching & Leren dan ontvangt u 50% korting op de eerste sessie.

  • Tussen 13.00u-14.30u: U bent van harte welkom om binnen te lopen, kennis te maken en vragen te stellen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Voor vragen over faalangst, weerbaarheid, reken- en taalproblemen. Of wilt u graag meer informatie over de training Leren leren? Wilt u kennis maken met mij of mijn praktijk? Of heeft u een hele andere motivatie om langs te komen. Tussen 13.00u-14.30u bent u van harte welkom!

Schrijft u deze dag uw zoon of dochter in voor begeleiding bij Coaching & Leren dan ontvangt u 50% korting op de eerste sessie.

  • Tussen 14.30u-16.00u: Ik bied deze dag de mogelijkheid tot een gratis kennismakingsgesprek. Hiervoor vraag ik u om vooraf een afsprak te maken zodat we ongestoord kunnen praten. Vul onderstaand formulier in of bel met Wendy: 06-51 80 90 89

Mijn voorkeurstijd voor het kennismakingsgesprek is: