Wie ben ik?

Hallo ik ben Wendy Elie, eigenaar van Coaching & Leren en wil me graag aan u voorstellen.

Ik ben juf, remedial teacher en coach maar daarnaast ben ik ook moeder van 4 prachtige kinderen. Al van kleins af aan heb ik goed met mijn poppen geoefend om er voor te zorgen dat ik een goede moeder en juf zou worden. Die droom is uitgekomen!

Ik heb zo´n 11 jaar als invaller in het onderwijs gewerkt. Dat gaf mij ruimt en rust om moeder te worden en later om mijn praktijk op te starten. In 2018 heb ik een vaste baan in het onderwijs gevonden. Ik ben 2 dagen in de week met heel veel plezier werkzaam in groep 4. Ook vervul ik arrangementen op scholen. Dan begeleid ik kinderen die extra ondersteuning nodig hebben om op het reguliere basisonderwijs te kunnen blijven. Al deze verschillende werkzaamheden vullen elkaar heel goed aan en maken voor mij de cirkel rond. Nu weet ik wie ik ben, wat ik wil en waar mijn kwaliteiten liggen. 

Kinderen die naar mijn praktijk komen zijn de kinderen die vaak struggelen op school. Ik heb dit ook met mijn eigen kinderen zien gebeuren en wat kan je je als ouder dan machteloos voelen…. Niet wetende wat je hieraan kan doen, weer ruzie over huiswerk maken, weer dat éne kind dat het voor hen verpest op school (wetende dat het niet aan dat kind ligt maar aan de situatie en de gevoeligheid van mijn eigen kind). Moet ik nu alweer naar de juf, ze ziet me al weer aankomen……

Ik maak me sterk voor alle kinderen. Zij verdienen het dat we naar ze luisteren en dat we ze uitleg geven op een manier die bij hén past. Zij verdienen het om weerbaar en met plezier naar school te gaan. Zij verdienen het om op hun eigen niveau te kunnen presteren. Zij verdienen het om te mogen zijn wie ze zijn. En daar wil ik ze heel graag bij helpen.